YOUPLUS VOOR JOU

Youplus biedt persoonlijke coaching die je op een leuke en effective manier blijft motiveren om je leefstijl op te frissen en fit en gezond te leven. Je krijgt snel inzicht in je vitaliteit, een op je lijf geschreven aanpak en deskundige begeleiding voor jouw eigen uitdaging, zoals bewegen of voeding. Zo krijg je meer energie, kun je nieuwe uitdagingen gemakkelijker aan, en kun je blijven doen wat je wilt.

Een persoonlijk programma
Het programma is afgestemd op jouw wensen en doelen, gebaseerd op de resultaten van de vitaliteitscan die je kunt doorlopen. Het is dus een persoonlijk programma, op jouw maat samengesteld. Met snel resultaat! Youplus is opgebouwd uit overzichtelijke modules waarmee je snel op je doelen af gaat. Deze modules kun je in 4 tot 6 weken afmaken. Het tempo bepaal je zelf, afhankelijk van de tijd die je er per week aan wilt of kunt besteden. Jouw online coach ondersteunt jou om voortgang te boeken en jouw doelen te bereiken.

Wetenschappelijke achtergrond
Youplus is gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke inzichten met betrekking tot het verbeteren van vitaliteit. Het programma is ontwikkeld in nauwe samenwerking met internationaal leidende wetenschappelijke instituten, een leidende zorgverzekeraar en een team gekwalificeerde specialisten en artsen. De verschillende bouwstenen waaruit het programma bestaat zijn stuk voor stuk gevalideerd, oftewel bewezen verantwoord en effectief.