Partners

Partner worden? Een gezonde zaak!

Youplus is een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van de meest effectieve en gebruiksvriendelijke vitaliteitsoftware. Youplus verzorgt de technische implementatie van de software en het onderhouden en uitbreiden van het platform. Daarbij richten we ons niet alleen op technische en innovatieve uitbreidingen, maar ook op het uitbreiden van thema's en programma's om onze gebruikers nog beter te ondersteunen. Daarnaast zijn we continu op zoek naar organisaties die onderdeel gaan uitmaken van onze ‘service provider boog’: organisaties die bedrijven ondersteunen met de vitaliteit van hun werknemers of het terugdringen van (ziekte)verzuim. Daaronder rekenen wij ondermeer vitaliteitscoaches, verzuimverzekeraars, arbodiensten en fysiotherapeuten.

Ook als het gaat om organisaties die zich richten op speciale doelgroepen met thema's rondom vitaliteit en daarvoor specifieke platformen willen gaan inrichten, kunnen contact met ons opnemen. We voeren voor onze klanten ook implementaties op maat uit, met de focus op zelfmanagement en e-coaching.

Wilt u meer weten over onze partners of wilt u zelf partner worden en gebruik maken van youplus als onderdeel van uw eigen propositie, neem dan contact met ons op. U kunt bellen met youplus, telefoon 058-2449800, of u kunt het onderstaande formulier naar ons verzenden. We nemen per ommegaande contact met u op.

Verzenden