Vitaliteit

Vitaal zijn en vitale medewerkers en collega’s hebben, wie wil dat niet? Youplus biedt een online platform om aan uw vitaliteit te werken. Youplus is een praktisch online coaching programma dat medewerkers stap voor stap begeleidt naar haalbare doelen. Youplus helpt de vitaliteit te verhogen, leidt tot een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

Vitaliteit heeft veel draagvlak

Aandacht voor vitaliteit heeft veel draagvlak blijkt uit een breed recent onderzoek door zorgverzekeraar CZ. De meerderheid van werknemers (81%) en werkgevers (83%) vindt dat vitaliteit een belangrijke rol dient te spelen binnen het bedrijf. Als reden wordt aangegeven dat vitaliteit een positieve werkhouding bevordert (80%) en ziekteverzuim vermindert (70%). Nog meer cijfers: 44% beweegt te weinig, 33% slaapt slecht, 20% ervaart regelmatig veel stress op het werk, 50% heeft in meer of mindere mate te kampen met overgewicht. Wilt u werken aan de vitaliteit in uw organisatie? Vraag dan nu de gratis demo aan.

Hoge vitaliteit met een lage drempel

Om de drempel tot een hogere vitaliteit zo laag mogelijk te maken, is het online vitaliteitsplatform van Youplus ontwikkeld. Via de computer, tablet of telefoon, thuis of op het werk wordt in eigen tempo gewerkt aan het verbeteren van de vitaliteit. Youplus biedt een compleet programma om de leefstijl te verbeteren. Wilt u alles weten over youplus? Vraag dan nu de gratis demo aan en ontvang een managementboek naar keuze.