Voor wie is youplus?

Eva: 'Ik zoek tips om nog fitter te worden'

'Ik zoek een oplossing die het me makkelijker maakt om nog vitaler te worden'

Eva besteedt al veel aandacht aan haar gezondheid en voelt zich fit. Ze grijpt elke kans aan om haar gezondheid te verbeteren, zodat ze de energie heeft om alles te kunnen doen. Eva is sportief, maar is ook vaak druk en heeft weinig tijd. Ze vindt het daarom belangrijk dat ze dingen doet die haar motiveren en die effectief zijn. Youplus biedt haar tips van experts en korte uitdagingen die ze ook kan delen met haar vrienden.


Ben: 'Ik wil graag gezond blijven'

'Ik wil regelmatig weten of het nog steeds goed met me gaat en goede tips krijgen om dit zo te houden'

Ben is tevreden over zijn eigen vitaliteit. Hij wil graag gezond blijven en doet daar moeite voor. Zo kan hij er zijn voor zijn vrouw en kleinkinderen. Hij beweegt voldoende en zit lekker in zijn vel. In youplus doet Ben zo af en toe een test om te kijken hoe zijn vitaliteit ervoor staat. Met zijn coach heeft hij contact over dingen waar hij nog aan kan werken.Miriam: 'Ik zoek een aanpak die bij me past en die ik kan volhouden'

'Om beter in mijn vel te zitten, zou ik wat meer moeten doen. Maar het ook doen en volhouden, dat vind ik best lastig'

Miriam zorgt goed voor anderen, maar vergeet wel eens zichzelf. Ze beweegt weinig, omdat ze daar geen tijd en energie voor heeft. Miriam heeft besloten dat ze dit wil veranderen. Ze weet alleen niet zo goed hoe ze dat het beste kan doen. Youplus heeft Miriam geholpen een uitdaging te kiezen die goed bij haar past en haar motiveert om aan haar gezondheid te blijven werken.


Herkenbaar?

Herken je iets van jezelf bij Eva, Ben of Miriam? Zo ja, dan is youplus beslist iets voor jou. Want youplus helpt jou bijvoorbeeld bij meer bewegen, gezond eten en een goede balans vinden tussen je werk en prive. Youplus biedt jou tal van uitdagingen en experts die je ondersteunen om je doelen te bereiken.