Voordelen werknemer

Wat biedt youplus u als medewerker?


Zowel tijdens als buiten werktijden wilt u zich graag fit en gezond voelen. Maar wellicht ontbreekt het u soms aan tijd.?Of weet u niet direct wat u nu precies zou moeten aanpakken. Gelukkig kunt u via uw bedrijf gebruik maken van youplus, het vitaliteitsprogramma dat u overal en altijd online kunt raadplegen. Met het motto: “haal meer jij uit jou”, en met de volgende voordelen:

Altijd deskundig advies bij de hand

Uw online vitaliteitscoach en de daaraan verbonden experts zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via chat,?e-mail of telefoon. Of u nu thuis bent, op het werk of onderweg.

Snel inzicht in en grip op uw vitaliteit

Direct weten hoe gezond en fit u bent? Door het invullen van de vitaliteitsscans weet u snel waar u staat en waar u zou willen staan. De voortgang kunt u bekijken in het vitaliteitsprofiel. Uw persoonlijke?gegevens zijn goed beveiligd. Als u ze met iemand wilt delen, dan beslist u dat zelf.

Vind de uitdaging die bij u past

Welke uitdagingen passen het beste bij uw gezondheidsdoelstellingen? Op basis van de scans en uw persoonlijke voorkeuren?worden tal van mogelijkheden aangereikt. Die zijn niet alleen inspirerend, maar ook haalbaar. U kiest wat u met plezier gaat doen.

Haal gemotiveerd uw doelen

Tijdens het programma krijgt u doorlopende begeleiding, stimulansen en ondersteuning. Enerzijds online, met adviezen en tips van de vitaliteitscoach en experts. Anderzijds binnen uw bedrijf, door ervaringen en uitdagingen met uw collega’s te delen. Zo blijft het gemakkelijk om gemotiveerd te blijven en uw persoonlijke doelen te behalen.

Voordelen voor werkgevers

Wilt u weten wat de voordelen zijn voor uw organisatie, ga dan naar de voordelen voor de werkgever.