Voordelen voor werknemer én werkgever

Fitte en gezonde medewerkers voelen zich prettiger, zijn productiever, verzuimen minder en zijn duurzamer inzetbaar. Voordelen aan twee kanten dus. Youplus maakt het u makkelijker om uw mensen en organisatie vitaal te krijgen en te houden, met de volgende pluspunten:

activateer je account

Altijd een passende aanpak

Omdat elke organisatie anders is, bestaat youplus uit verschillende pakketten. Met de OrganisatieVitaliteitscan vindt u het passende pakket en de aanpak voor uw organisatie.
Doe de gratis scan.

Iedereen een eigen vitaliteitscoach

Youplus biedt persoonlijke online coaching voor elke medewerker en manager. De persoonlijke?vitaliteitscoach zorgt ervoor dat iedereen blijvend gemotiveerd wordt om zelf meer aan zijn vitaliteit?te werken. Hoe? Probeer het zelf.

Inzicht in en grip op vitaliteit van uw organisatie

Youplus heeft een speciaal deel voor managers en leidinggevenden. Het biedt continu inzicht in?de vitaliteit en deelname binnen uw organisatie. Daarnaast krijgt u concrete adviezen op basis van de verkregen gegevens.

Altijd een aanspreekpunt

Bij youplus kunt u altijd terecht voor algemene en specifieke vragen over vitaliteit. Van gezonde voeding tot werk-privé balans,?stoppen met roken en meer. Stel gerust uw vraag, neem contact op.

Voordelen voor uw medewerkers

Youplus is voor uw medewerkers een toegankelijk, stimulerend en effectief gezondheidsprogramma. Meer weten? Lees dan meer over de voordelen van youplus voor werknemers